what kind of kisser are you

You have an entrancing kiss~ the kind that leaves your partner bedazzled and maybe even feeling he/she is dreaming. Quite effective; the kiss that never lessens and always blows your partner away like the first time.

What kind of kiss are you?
brought to you by Quizilla

 

I’m a perfect girlfriend and a good kisser, what else is new…chewah chewah..

 

Semalam di tadika, Sandy (seorang lagi cikgu) sedang bacakan sebuah buku tentang seekor gajah bernama Elderbert. Sedang dia membacakan baris tentang Elderbert yg hidup di dalam hutan, Justin yg duduk di sebelahku menyampuk “Ju, ju”.

 

Sandy memandang ke arahku, meminta kepastian. Aku menggeleng kepala tanda aku pun tak paham juga. Justin masih belum putus asa, diulangnya berkali kali, “Ju, ju, ju”. Sandy pun cakap, “I’m sorry honey, I don’t get what you are trying to say.

 

Tiba tiba si Jacob dan Quinn pulak menyampuk “Du!! du!!”. Laaa…aku dan Sandy sahaja ke yg tak faham? Bebudak lain semua faham rupanya. Apa bebudak ni nak ckp ni, aku dok pk pk…haa, tetiba aku teringat sesuatu. ZOO!!! jeritku. Yes yes!!! Du!! Ju!! Jerit bebudak tu. Fuuhh… akhirnya…

Sandy pun tersenyum, dia pun cakap you are right, there are also elephants that live in the zoo, dan kami kembali menumpukan konsentrasi terhadap kisah Eldebert, the Elephant…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s