Allahyarham Sudirman

-Perfect- You’re the perfect girlfriend. Which means you’re rare or that you cheated😛 You’re the kind of chick that can hang out with your boyfriend’s friends and be silly. You don’t care about presents or about going to fancy placed. Hell, just hang out. You’re just happy being around your boyfriend.

 

What Kind of Girlfriend Are You?
brought to you by Quizilla

.

 

hihihihi..best best.

Hari ni berpelesaran di Mall dgn Zaini. Hehehe..shoppinglah, apa lagi. Got a cute skirt for me, tak sabar nak pakai!

Tadi time dengar lagu Perpisahan Terakhir dendangan KRU tiba tiba aku teringat dekat Allahyarham Sudirman. Teringat masa kecik dulu, akak aku mmg setiap bulan beli URTV. Memandangkan time tu aku baru tadika dan tak reti baca gossip gossip artis ni, aku pun bacalah ruangan kartun dlm URTV tu, karya Allahyarham. Best best kartun dia. Semua org respect allahyarham Sudir. Iyalah, dia very educated, lepas tu berbakat seni pulak. Then mengharumkan nama Malaysia di mata dunia. Kalau tak salah aku, towards the end, lagu dia semakin banyak yg sedih macam Salam terakhir & Terasing. ( Aku tak sure sangat sbb kecik lagik time tu). Ada jugak org buat spekulasi lagu lagu sedih dia ada kaitan dengan kisah cinta dia dgn ex-wife dia. Bila dia dah sakit, lagi banyak spekulasi. Ada yg kata dia kena AIDS. Time tu istilah AIDS baru sahaja sampai dekat Malaysia, masyarakat masih jahil tentang cara cara jangkitannya. Bagaimanapun, aku rasa pemergian Allahyarham Sudir merupakan satu kehilangan besar buat Malaysia. Mungkin bebudak sekarang tak kenal pun dia, but he had touched so many lives during his life. Contohnya kartun dia yang aku masih ingat sampai sekarang ni…

Btw, dapat juga aku download lagu Exists:) Mmg berhantu suara Ezad tu.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s