fun under the sun

Waktu berjalan begitu lambat sekali tanpa si dia…Nak buat macamana, handphone cik abang dah masuk dlm mesin basuh!!! Inilah org kata manusia cuma merancang, Allah yg menentukan. Plan hujung minggu nak bergayut sepuas hati, tgk tgk handphone dah innalilah agaknya. Aku pun tak pasti.

So, tukar plan. Memandangkan weather amat menarik, lebih kurang 60 farenheit, kitorang pergi jln jln sambil shopping di state street. State Street sesak dgn orang, macam dah masuk musim panas. Setiap org yg berselisih pasti melemparkan senyuman, tanda gembira dgn cuaca. Inilah kekurangan Madison, musim sejuk dia terlebih panjang. Dah hampir 4 bulan kena pakai baju tebal tebal. Hari ini hari bertuah, matahari menjenguk diri. Apa lagi!!! Enjoy fun under the sun!!!

MISS YOU!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s