Exists tetap best!!!

See, I have nothing against ct😉 Bila lagu dia yang aku rasa best aku suka lah…

Anyway, apa pasal ntah. Dah 3 kali aku cuba download lagu Exists yg baru, semuanya tak habis. Mmg belum ada kot edisi yg habis dkt dlm channel irc tu. Dengar cerita album baru diorang best. Lagu lagunya mostly G Nola a.k.a Along Exists yang cipta. Dulu aku tak tahu pun G Nola ni Along. Album kali ni dia ada nyanyi satu lagu, Yang Indah Telah Tiada, khas buat arwah adiknya.

Teringat pula zaman sekolah rendah dulu, aku minat jugak kat Along ni. Sbb aku tgk ramai ramai budak Exist ni, dia yg paling cute. Hehehe..time darjah 5 agaknya. Lps tu ada sorang mamat dalam kelas dedicate kan lagu Rahsia Pohon Cemara dekat aku, lagilah bertambah syok dgr lagu Exist:) Lepas tu aku rasa diorang hilang sekejap, sbb kes si Mamat tu kan. Then muncul balik dgn Ezad yg suara pun kaw jugak & tukar nama kepada Exists. Sekarang ni dah makin kukuh diorang dalam persada seni tanahair. Kiranya bagus lah diorang bertahan lama. Aku tgk pun diorang dah besor besor sekarang ni. Maksudnya aku pun dah besorlah jugak. Alahai, tak bestnya dah tua..isk isk..Anyway, cik abang aku pun selalu juga dedicate lagu Exists ni. Gunung berapi lah, rantai gelang lah, nasib baik juga aku pandai masak. Kalau tidak mesti dapat juga lagu Hani Lempengnya Hangus tu!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s