Grammys weekend

He sang it perfectly in Grammy just now. Power gila. I really think he is one of the coolest and cutest rapper:) Dia rapping with his own style, natural shj. Tapi tensen sikit coz Norah Jones menang byk, Eminem pun kalah dkt dia. Ciss..Well, dia ambil kira dari segi lirik jugak kot;) As usual, my fav artist, Nelly, and Avril punya performance pun best.

Seperti biasa, weekend sinonim dgn kemalasanku. Tak byk homework siap. Nak kata gayut, boyfriend aku pun sibuk study for his exam. Terlebih tidur dan tgk tv rasanya. Leher aku pun dah lenguh sbb terlalu asyik tgk tv, padan muka:P. Roomate aku Nany tu rajin betul, tak sia sia ambil major computer sci. Esok birthday dia, yeyeyeye..mkn luar, Nany belanja!

Rough draft paper folklore aku siap akhirnya. Tapi still kena edit. Kena buat paper psl jokes. Susah juga nak fikir specific jokes bila time nak buat assignment. Jokes aku buat tu pun kotor sikit, isshh…mmg bila dah besar ni jokes yg aku dgr pun mostly kotor. Perasan tak even kalau ada org bagi teka teki kita tanya, nie lawak kotor ke tak ni??? Aha…dalam sedar tak sedar, makin menular budaya kuning dalam masyarakat kita sekarang rupanya…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s