party di Madison

Hello hello…

baru habis tgk finale The Bachelorette. At last Trista pilih Ryan over Charlie. Aku pun cam setuju je, sbb tgk si Charlie tu mcm playboy. Typical macho good looking guy:) Lagipun si Trista tu asyik senyum je bila tgk video Ryan. Kalau dah jatuh cinta tu mestilah asyik tersenyum bila teringat si dia kan, hehehe… Aku pun dah terpengaruh dgn cerita reality tv omputih ni. Hmm..sekali sekala layan kan, almaklum baru habis exam.

Anyway, exam mgmt aku mcm susah jugak tadi. Bukanlah susah taraf kelas act sci tu. Susah act sci susah tahap takut fail, susah mgmt ni susah nak dpt A. What a big difference, huh…

Bercakap tentang exam, aku ada satu cerita lawak nak dikongsi. Sebelum exam aku terdengar minah saleh yg duduk belakang aku sembang dgn member dia. Member dia tanya, “how’s the party last weekend?” Dia jawab, It was the worst party I ever had. It was a good one for those who didn’t live there, though. So, dia pun cerita lah pasal party tu punyalah ramai org dtg sampaikan tak ada tempat nak berdiri pun dlm rumah. Then pintu basement pecah, entah siapa yg pecahkan. Lps tu, paip rumah pun pecah sampailah sekarang ni belum baiki lagi. Landlord pulak nak sue diorang sbb paip pecah tu. Then, party ni lengkap dgn band dan yg kelakarnya tgh sibuk berparty tu ada kelawar terbang masuk berlegar legar dlm rumah. Drummer band tu kononnya nak tolong, so dia try pukul kelawar tu dgn stick drum, tapi kelawar tu pulak yg gigit tgn dia:). Kenalah pulak hantar drummer tu pergi hospital ambil shot. Tak cukup dgn tu, tgh seronok party, rommate minah ni found out pintu bilik dia terkunci. So dia ketuk pintu tapi tak ada org bukak. Last last diorang terpaksa pecahkan. Masuk bilik tgk baju laundry dia bersepah dlm bilik, tapi yg part pakaian dalam semua bersusun lawa lawa atas katil. Rupa rupanya ada mamat pervert cari pakaian dalam dia, diorang jumpa mamat tu menyorok dlm closet, she said “with the pants down!”. Dia ckp mlm tu roomate dia buang semua baju laundry dan cadar. Tak sanggup dah nak pakai. Haa…dasyat tak? Terkejut pun ada, lawak pun ada…Terhibur jugak hati aku, dapat jugak hilangkan perasaan nervous sebelum exam. (Bkn sengaja nak eavesdrop tau, minah tu yg sembang kuat:).
Sekarang baru aku rasa landlord kitorang mesti bersyukur dpt kitorang sbg tenants. Plg plg teruk pun sink tersumbat sahaja. Tak adalah sampai pintu pecah… Not yet, though😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s