khabar gembira daripada teman

Got some bad news and good news…

Bad news, both result exam hari jumaat haritu hampeh. Aduss…itulah bahana study last minute. Padan muka. Nasib baik jugak Jed baik hati turunkan graf, kalau tidak dah fail agaknya. Esok mlm exam Mgmt. Harap harapnya sempat habis study mlm ni. (Last minute lagik) Tak serik serik, hehehe… Macamana nak elakkan tangguh tangguh kerja nie yer??? Nak suruh Mara sound setiap minggu agaknya:)

However, the good news is, hari ini aku mendapat khabar gembira dari seorang teman. Dia sedang mengandung 2 bulan. Aduss…seronokya. Aku sebagai sahabat pun rasa tak sabar sabar nak shopping baju baby untuknya. Mesti dia sebagai ibu riang tak terkira. Walaupun ni dah masuk anaknya yg ke-3, aku yakin dia tetap excited. Ya Allah, selamatkanlah temanku dan kandungannya. Harapnya aku dapat menatap wajah anak kecil itu bila pulang ke Malaysia hujung thn ini, InsyaAllah…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s