quiz vs tv

Henry:The bad guys go into the doom.

Me: Go where?

Henry:You know, the doom. The bad guys, they go in the doom.

Me: How do you know?

Henry: It’s in the Indiana Jones. In the tv.

Heheheheh..tulah telatah budak Preschool kat tempat kerja. Kekadang kita yg ketinggalan, tak faham apa yg dibincangkan. Tu baru indiana jones, tak masuk karakter karakter dalam cerita pokemon lagik tu.

Tadi celebrate birthday Ena. Happy 22nd Birthday Ena! Kenyang makan di Madison Masala. Tempat tu jadi salah satu restoran favorite kami since lamb dia halal.Alhamdulilah, ada juga daging halal kat negara orang yek.

Kena buat hw german pulak. Jumaat ni ada 3 quiz terus; german, operation management & actuary. Tak suka sungguh kalau ada quiz hari jumaat. Sbbnya hari khamis byk cerita best. Ada Friends, CSI, ER, Will and Grace, & Without a Trace. Haa,sumer yg rate top 10 kat US ni letak satu hari! Dahlah sekarang tv ada di bilikku:) Kalau buat hari isnin quiz kan best. Sbb weekend bukan ada cerita pun kat tv. Dia assume semua org pergi berparty dan mabuk lah tu.

P.S: Site ni masih dalam pembikinan, sorilah tak ada masa nak siapkan betul betul. But one day I will:)

Calos, homework ku sudah memanggil!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s