kelas

Masih ada perkara belum selesai untuk kelasku semester ini. Asalnya aku daftar kelas Act Sci 653. Tapi tgk tgk syllabus hari ni tulis pre-requisite dia Act Sci 652 pulak… Dulu time enrollment tak ada mention pun. Kalau tahu macam ni, siang siang lagi aku pilih kelas lain. So sekarang ni, aku terpaksa cuba ubah kelas german dan management aku pulak. Hampeh sungguh cikgu tu. Bila aku tanya dia, dia kata you need to do extra reading from the book, good luck. Hilang semangat aku. Yg wajib pun aku malas baca, inikan pula extra reading!

Inilah yg tak best uruskan enrolment kelas sendiri. Yg best boleh pilih nak ambil kelas pukul berapa, so tak perlu bgn awal pagi🙂 Yg tak bestnya bila jadi mcm ni. Pening kepala nak buat keputusan. Sudahlah subjek subjek Act Sci universiti offer sethn sekali. Kalau tersalah langkah, tak pasal pasal kena extend. Padahnya? Terpaksa bayar MARA lebih 25%!!! MARA dah keluarkan converter table utk batch kami. Sesiapa extend kena bayar extra 25%. Fuhhh…tak mampu eden. Lagikpun mestilah nak grad dgn teman teman seperjuangan. Tak best laa kena tinggal,kan?

Homework ku sudah menanti. Tadi dah belajar sebut kapal selam dalam bahasa german = unterseeboot. Agaknya german byk sangat kapal selam sampaikan hari kedua dah belajar. Mcm U-571 tu;)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s