esok start kelas!

Esok kelas!!!

Aku kena pergi business office buat opt pass/fail dan mungkin utk advising sekali? Nak double check requirement cs aku, kenapa dars report tak buang pun lagik requirement tu. Risau gak.

At last dah habis bersihkan bilik aku. Kengkononnya pre-clean up before grad laa tu;) Lepas tu makan Sa Bai Thong delivery dgn Nany, habis duit lagi. Pemalas betul nak masak ek…

Alrite,aku nak pergi grocery pulak dgn lyss. Kereta kami dah rosak, kenalah tumpang lyss.Nampaknya byk sungguh brg yg dah mula rosak…semua dah tua tua yerk…

Esok gi kelas german language.🙂 Mintak mintak everything goes smooth!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s