kemas bilik

Aku masih sibuk mengemas bilik.Buang segala khazanah yg rasanya tak diperlukan lagi. Bersih jugak laa laci aku. Nany beli tv baru, best best… almaklum tv lama tu kaler nyer semakin teruk. So sementara menunggu saat kematian tv lama tu letaklah kat bilik aku. Harapnya tak mengganggu study;)

Esok laundry day pulak. Agghh..lusa kelas!!! Ku belek belek brg lama, sempat juga membaca surat surat lama pemberian kekasih dan teman teman.People change and forget to tell each other, tapi dgn surat surat inilah membantu aku mengimbas kembali kenangan suka duka masa silam. Aku baca surat abang, atik-roomate lamaku di taiping, dan sempat gelak jugak bersama Nany & Ilham bila tgk gambar bebudak lelaki batch aku masa 1st year kat Madison ni. Ntah apsal semua rambut style zaman 60an sahaja…Sorry;)

Aku dah cuci gambar hari raya baru ini, tapi belum sempat scan sbb scanner aku buat hal tadi. Mentang mentang scanner free, suka hati sahaja meragam!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s