autumn in my heart

Sibuk kebelakangan ini. Almaklum, dah start kerja tadika & library. Dah abis tgk citer autumn in my heart, okay jer laa citer tu. Winter Sonata lagik best. Aku macam tak boleh nak feeling sgt tgk dia bercinta dgn abang sendiri. Samada diorang tak pandai berlakon atau aku jer yg tak menjiwai.

Tgk cerita Autumn tu, terfikir juga…how far should you go until enough is enough? Cthnya kalau family tak setuju with the love of your life, should you still go for it? Di manakah sempadan antara kerana cinta sanggup berkorban apa saja dan selfishness? Selalunya kita tgk filem tentang cinta yang terhalang dek perbezaan darjat dan harta. Lazimnya mestilah skrip memihak kepada cinta. Dan kalau dalam Islam, terang terangan kita kena utamakan agama daripada cinta. Tapi kalau percintaan kita membuatkan orang lain derita macamana agaknya? Susah jugak,nasib baik cintaku direstui keluarga.InsyaAllah buat selamanya hendaknya…

Abang tak sihat sikit. Moga cepat sembuh!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s