Miss him…

hi lara..

Doing nothing today. Rancangnya hendak belajar memandu, tapi tiba tiba salji turun.

Miss him so much. Sometimes it is weird. Even after 8 years we’ve been together, I still miss him…Aku masih tak jemu bersembang dengannya. Setiap kali habis dating dan dia hantar aku pulang ke rumah, aku masih rasa sedih terpaksa berpisah dengannya. Aku masih rasa malu kalau dia usha aku lama lama, dan macam time aku form 2 dulu, aku still usha dia dari jauh. Kalau kelihatan dia terlalu mesra dengan perempuan lain, aku masih rasa cemburu. Cemburu tandanya sayang,kan?Indahnya perasaan cinta…

Tapi hari ni aku segan nak call rumah dia byk kali memandangkan parentsnya hendak pergi haji esok, pasti ramai saudara mara di rumah. Semoga emak, abah dan opah selamat pergi dan balik. Moga nanti aku dan abang juga dapat ke sana. Dulu time kecik pergi bukannya ingat sangat pun. Dosa pun rasanya dah bertimbun berbanding dulu.

Ya Allah, pimpinlah kami ke jalan yg lurus. Jalan orang orang yang Engkau anugerahkan nikmat, bukan jalan orang orang yg sesat…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s