kasih ibu

Lara,Now you’re officially online, hooray!! Well,you are nearly 8 years old now :p, coz I’ve been writing for 8 years, fuhh. 4 books of precious memories, and now i’m taking another step to make it online. Been thinking of doing this for a few months back, Shaz yg cadangkan. Tapi kerana terperangkap dengan kesibukan exam, baru kali ni dapat disempurnakan niat. Alhamdulilah,beberapa result exam yg dah keluar semuanya ok. Bak kata Pablo, cikgu Act Sci tu baik hati, sampaikan aku dapat grade yg aku tak pernah terfikir pun nak dapat, Alhamdulilah…

Well, this is the first winter break aku tak ke mana mana.Sebab utama tader duit pun, plus rasa cam nak rest jer. A very exhausted semester for me. Semalam sibuk memasak sempena open house raya. Aku masak nasik minyak, ayam masak merah & acar, Nany masak puding and Shaz masak the rest. Itupun telefon mama beberapa kali sebelum masak nak make sure nothing will go wrong. Waduss..penat sungguh memasak ni. Macamana laa mama boleh buat every year? Alone? Tak masuk lontong,rendang, and daging beriyani lagik tu. Oh my, betapa hebatnya seorang ibu.

One thing that I always remember about mama. My first day kat tadika fatima – aku tak ingat laa apsal aku sedey (takut agaknya). So mata aku berair la, mama tunggu kat luar kelas. Then time recess jumpa dia and she asked kenapa mata berair. I was ashamed to admit so I just answered lampu tadika tu terang sangat sakit mata ( duhh..).  Well, at that time baru umur 5 thn so rasa mcm bagus laa excuse tu, and she just nodded her head to me with her eyes showed she believed me. Sekarang ni baru rasa how lame my excuse was..Ada ker salahkan lampu-anyone would just laugh for that stupid reason. Anyone…BUT NOT HER. she is so special that sometimes I feel like if I know she’s going to live for 100 more years, I want to live for 99 years and 364 days, so I don’t have to live another day without her…Don’t you think it’s weird how mothers always believe in their children’s dreams and success, but we still sometimes taking advantages of that by lying at them…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s